28 Ocak 2011 Cuma

Dogal saglik ve Guzellik.

HACCER Cilt Bakım kremi günlük yaşam stresinden yorgun düşmüş, yıpranmış ciltler için iyi bir koruyucu, tedavi edicidir. Erkeklerde traş sonrası cilt bakımı için Haccer tavsiye ederiz. Güneş yanıklarına ve güneş ışınlarının zararlı etkilerine en iyi çözüm Haccer cilt bakım kremdir. Özündeki zeytinyağı iyi bir güneş ışığı filtresidir. Elma sirkeside iyi bir tedavi edicidir. Ürünümüzün iyi sonuçlarından o kadar eminiz ki 3 hafta deneme sonrası memnuniyetsizlik halinde ürünümüzün iadesini kabul edebiliriz. Kullanımı: Temiz cilde günde 2 defa masajla sürünüz.Kuru ve karma ciltler için idealdir. Haccer cilt bakım kremi cildinizin daha genç, pürüzsüz ve nemli kalmasını sağlar.
45 gr.fiyati:20.00 TL ATRILISSE # Eklemlere ve kaslara direkt uygulanan aromaterapötik yağlarla zenginleştirilmiş bir masaj jelidir. # Osteoartrit tedavisinde üçlü etki mekanizması ile eklem sertliğini azaltır. # Osteoartritin ilerlemesini yavaşlatır, ağrının azalmasına yardımcı olur. # içerdiği aromaterapötik yağlar ile kas sıpazmını çözer ve kasları yatıştırır. # eklemlere ve kaslara direkt masaj yaparak uygulanır. İstenilen etki için günde en az 2 yada 3 kez uygulanmalıdır.
fiyati: 25.00TL RESTOREX SERUM VE ŞAMPUAN SETİ İçeriğindeki BiotinylGHK Hexapeptide-11 ve Fermente bakır ve mineraller içeren Restorex serum, saç dökülmelerine karşı dünyada geliştirilmiş en etkili aktifleri içermektedir. Restorex ilaç değildir. Aktif bileşenlerinden Biotinyl GHK içeren Procapyl'in saçlar üzerindeki etkinliği Minoxidil ve Finasteride ile karşılaştırmalı olarak Dermscan Laboratuarlarında test edilmiş ve dikkate değer bir etki farkı gözlemlenmiş ve rapor edilmiştir. Bu alanda ilk defa ilaç olmayan bir aktif, ilaç olan ve reçeteyle satılan Minoxidil' e karşı üstünlük göstermiştir. Bilimsel çalışmaları Klinik Sonuçlar bölümümüzde görebilirsiniz.
fiyati;75.00 TL DAHA FAZLA CESIT VE BILGILER www.hamiyekozmetik.com Saygi ve Sevgiler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder