31 Mart 2012 Cumartesi

Merhaba Hamiye Kozmetik olarak cilt bakim urunleri satmaktayim.diger tum kisisel bakim ve dogal saglik urunleri web sitemde mevcut.suanda cilt bakim uzerine bilgilerimizi tazelemek arzusundayim.

konu cilt bakimi: cildimize bakim yapmadan once cilt turumuzu bilmeliyiz cilt turu tanimlanmis olarak 4 tur dur.kuru ciltler,normal ciltler,yagli cilt ler,ve karma ciltler.bu cilt turlerinine iliskin birde alerjik ciltler,asiri yagli ciltler,asiri kuru ciltler.
Her cilt turune uygun cilt bakim urunleri mevcuttur.cilt turunuzu tanimlamada zorluk yasiyorsaniz bir uzmandan destek alabilirisiniz veya websitemden urun secerken beni ariyarak telefonla arz ederseniz home offisimde sizleri misafir edebilirim cilt turunuzu birlikte analiz edebiliriz.
ben dogal urunlerin satisindan yanayim ve web sitemde tum dogal uruncesitlerine rasliyabilirsiniz.nedeni dogal urulerde yan etki milyonda birdir diger urunlerde ise yan etkilere daha sik raslanabilir.ben kendi cildimi riske atmaktan cekinirim,ayni zamanda tavsiye ederkende dogal urun icerigi olan urunleri tavsiye ediyorum.supesis dogal urunlerde dogadan gelen cozumlerle gerek genclestirici,veya lekeli ciltler,sivilceli ciltler,kuru ciltler veya karma ve yagli ciltler gunumuzde hepsi icin icerigi dogal olan urunlerimiz mevcut.

cilt bakiminda en onemlisi cilt temizligidir.hergun yuzunuzu gun sonunda islak mendille silim ne kadar toz topladigini gorebilirsiniz.cildimiz biz nasil nefes aliyorsak yuzumuzdeki gozeneklerde aynen o sekil nefes aliyo ve gunun hava kirliligi ogzos dumani sokaklardaki ucusan toz direk yuzumuz bu durumdan kirleniyor.ve mutlaka her aksam yatmadan yuzumuzun temizligini ihmal etmeyelim.bir kisiniz temizleyici urunu ile cilt bakim urunu surekli yaninda olamalidir.

temizleme tavsiye: kuru ve normal cilt lerde gulsuyu,yagli ve karma ciltlerde papatya ve lavanta suyu tavsiye edilir. asiri yagli ve sivilecili ciltlerde kullandiklari temizleyicinin icine 15 damla cay agaci yagi damlatip kullanmadan once iyice calkalanip kullanilmasi tavsiye edilir.

sizlerle bazi tecrubelerimi paylastim umarim mutlu kalirsiniz.sevgilerimle

Hamiye Oksuz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder